Projekt podpory mládeže na MEU 2023

Projekt podpora hráčů ŠCTMKV* na Mistrovství Evropské Unie se týká všech hráčů z Listiny talentů, kteří se MEU zúčastní. Mistrovství se bude konat od 15. do 24. srpna 2023 v Koutech nad Desnou.

 Každý účastník se účastní individuálně a trenérské zajištění si zajišťuje dle vlastních potřeb nebo s využitím trenérů při MEU.

Podpora na trenérskou činnost pro MEU:

 1.Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina A, který se zúčastní Mistrovství Evropské unie v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 1500,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MEU.

2.Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina B, který se zúčastní Mistrovství Evropské unie v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 1200,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MEU.

3.Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina C, který se zúčastní Mistrovství Evropské unie v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 1000,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MEU.

Motivační odměny na trenérskou činnost:

1.Každý hráč, který se umístí na MEU na 1. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 5000,- na individuální trenérskou přípravu.

2.Každý hráč, který se umístí na MEU na 2. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 3000,- na individuální trenérskou přípravu. Každý hráč, který se umístí na MEU na

3. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 2000,- na individuální trenérskou přípravu.

4. Každý hráč, který se umístí na MEU 4.- 6. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 1000,- na individuální trenérskou přípravu.

Požadavky ŠCTM v KV na udělení podpory:

Každý hráč do 7 dnů po skončení MEU napíše krátký článek ve kterém zhodnotí své působení. Tento článek pak bude zveřejněn na webu KŠSV.

 Dne: 24. 7.2023                                                                                         Jan Zezula, manažer ŠCTMKV

*ŠCTMKV= Šachové centrum talentované mládeže v Kraji Vysočina

**MEU= Mistrovství Evropské unie

Rozpočet

Napsat komentář