Zahájily soutěže družstev 2013/2014

Náš krajský přebor vzhledem k účasti pouze devíti družstev má své první kolo na programu až 10.listopadu, týden předtím zahájí druhá liga a Krajská soutěž Vysočiny.

V první lize v Třebíči domácí tým hrající letos pod názvem ŠK Caissa Pivovar Dalešice přivítal na půdě pivovaru soupeře z Kroměříže. A vstup do soutěže měl velmi úspěšný. Po výhrách Davida Kaňovského a Josefa Kratochvíla a prohře Štěpána Seidla nakonec hosty z Hané těsně zdolal, když všechny ostatní partie skončily nerozhodně. Výsledky jsou na stránkách ŠSČR.

Regionální soutěž letos probíhá ve třech pětičlenných skupinách.

V jižní skupině podlehla Caissa Třebíč „D“ druhému týmu Velkého Meziříčí 2:3 (více najdete na stránkách Caissy) a stejným poměrem vyhrálo šesté družstvo jihlavského Gambitu nad tím pátým – „F“ nad „E“.

Severní skupina přinesla očekávanou výhru celku z Bystřice nad Pernštejnem v Havlíčkově Brodě a Jámy po boji doma zdolaly celek z Nového Veselí.

Na západě se hrály dva zápasy ve Světlé. Zatímco céčko bylo úspěšné a zdolalo nováčka z Pelhřimova, d-tým nestačil na stejného soupeře z Havlíčkova Brodu.

Všechny výsledky jsou k dispozici na stránkách soutěží družstev. Příští týden je volno – svůj program mají soutěže mládeže, kdy se hraje v Hrdoňově Mistrovství Čech mládeže a také v Koutech nad Desnou Mistrovství Moravy a Slezska mládeže.

Napsat komentář