Soutěže družstev v novém roce

Hned první víkend to byla druhá liga a krajská soutěž. Ve druhé lize se ve skupině C zatím dobře drží Gambit Jihlava, který remizoval v Písku, ale odehrány má pouze soupeřa z dolní části tabulky. Nicméně jeho šance na zachování soutěže jsou dobré.

Krajská soutěž pokračovala na Tři krále také šestým kolem a v čele je zatím jako jediný bez prohry D-tým třebíčské Caissy. Bez bodu v soutěži už není nikdo.

Tento víkend v první lize východ si oba celky z Vysočiny prohodily pozice. Zatímco Caissa Třebíč porazila Staré Město a vystoupala ze sestupových příček, Gordic Jihlava podlehl favoritům z Karviné a do červeně značených pozic naopak spadl.

Krajský přebor se dostal do své druhé poloviny. Místa na čele tabulky potvrdili vysokými výhrami hráči Žďáru A, Náměšti i Havlíčkova Brodu. Odnesl to silný Pelhřimov a oslabené celky Caissy B a žďárské rezervy. Nepřítomnost prvních hráčů je také pravděpodobnou příčinou těsné prohry Světlé s céčkem Třebíče a v posledním utkání získalo také první bod Velké Meziříčí remízou v Jihlavě na Gambitu B.

V regionálních soutěžích je vše při starém – na východě je bez bodové ztráty Bystřice a na západě havlíčkobrodské céčko.

Napsat komentář