Šachový festival v Koutech v plném proudu

V juniorské kategorii se zatím jeví soupeři nad síly našich hráčů. Josef Kratochvíl získal první půlbod a Štěpán Seidl je bez bodového zisku a oba po třech kolech uzavírají turnajovou tabulku.

Ve FIDE openu mají z hráčů Vysočiny po dvou kolech plný zisk Zdeněk Hába z jihlavského Gordicu a Petr Walek z Náměště, půlbod za nimi je další hráč Gordicu Lukáš Karásek. V béčku je zatím stoprocentní Jan Suchomel ze Světlé.

V kategorii dívek do 16 let nevyšel start nasazené jedničce Janě Maříkové a má zatím jen půl bodu. Mezi stejně starými chlapci Vysočina nemá zastoupení. Ve „čtrnáctkách“ Simona Suchomelová ze Světlé je půl bodu za dvěma vedoucími hráčkami a podobně je tomu u chlapců, kde David Mičulka i Vít Kratochvíl z Náměště mají také jeden a půl bodu. Mezi děvčaty do 12 let nikdo z Vysočiny nehraje, u hochů Vojta Kříž z Humpolce má jednu remízu. V nejmladší kategorii do 10 let také dívku nemáme a humpolecký Jirka Klubal zatím ještě nebodoval.

Stručný článek a tři fotky z místa dění i přes problémy s připojením zaslal opět Petr Mičulka, výsledky najdete na chess-results 

 Pohled z hrací místnosti

 

 Jana Maříková

 Simona Suchomelová

 

Napsat komentář