V dorostenecké extralize Náměšť o medaile

Z východní skupiny dále postupuje suverénní vítěz BŠŠ Frýdek-Místek následovaný letos opět výborným družstvem ŠK Lokomotiva Brno. Za třetí Náměští boj o poslední finálovou účast pro sebe těsně získal v přímém souboji s Třincem Baník Havířov. Tabulka soutěže ukazuje, že o postupu rozhodl pouhý půlbod ve skóre. Kdyby zůstalo v platnosti hodnocení z loňska, tak by na větší počet výher postupoval Třinec. Ten ale nyní společně s Boršicemi, Starým Městem a Orlovou čeká skupina o záchranu.

Českou skupinu ovládl celek z Vlašimi před ŠK Polabiny. Zbylá dvě postupová místa získaly týmy Liberce a Kladna. Finále B, kde první čtyři si uchovají extraligovou příslušnost i v příštím ročníku, pak čeká kluby z Údlic, Hořic, Rychnova a Prahy. Výsledky najdete zde.

V první dorostenecké lize byl plně úspěšný Sokol Bedřichov, který se po sedmi kolech usadil na čtvrté pozici východní skupiny. Hráči Havlíčkova Brodu jsou po jedné výhře a jedné remíze ve skupině jih na průběžném třetím místě s tříbodovou ztrátou na zatím vedoucí Říčany. Dnešek nevyšel družstvu Humpolce, které oba své zápasy vysoko prohrálo.

Finále Extraligy dorostu se uskuteční ve dnech 15.-17.dubna 2011 stejně jako loni v hotelu Pavla Vlachovice u Nového Města na Moravě a pořadatelem jsou oddíly Náměšť n.Osl. a Světlá n.Sázavou.

Napsat komentář