Předběžné rozdělení družstev do skupin

Při rozdělení jsem vycházel z výsledků skončené sezony a dle možnosti přihlížel k požadavkům družstev uvedených v přihláškách.

V 1.lize zůstává Gordic Jihlava, který ale už nebude stavět další družstvo do krajských soutěží. Ve druhé lize budou hrát dva týmy Caissy Třebíč a dále Sokol Bedřichov.

V soutěžích kraje se celkově snížil počet družstev na 34, takže nejnižší soutěž proběhne pouze ve dvou skupinách. Kromě Gordicu letos nebudou hrát soutěž družstev také Rouchovany.

Žďár, Gambit a Humpolec nestaví svoje „D“ týmy, Sp.Třebíč má jen jedno družstvo.

 

Krajský přebor bude mít pravděpodobně toto složení :

TJ Žďár nad Sázavou „A“, Sp.Pelhřimov „A“, Jiskra Havlíčkův Brod „A“, Caissa Třebíč „C“, ŠK SB Světlá nad Sázavou „A“, Sp.Velké Meziříčí „A“, SFiala Gambit Jihlava „A“ a „B“,  TJ Náměšť nad Oslavou, Jiskra Humpolec „A“, Sokol Bedřichov „B“ a SŠK Cejle „A“.

Krajská soutěž – skupina Východ :

SFiala Gambit Jihlava „C“, TJ Žďár nad Sázavou „B“ a „C“, ŠK DDM Bystřice nad Pernšt., Caissa Třebíč „D“ a Spartak Třebíč.

Krajská soutěž – skupina Západ :

Jiskra Havlíčkův Brod „B“ a „C“, Jiskra Humpolec „B“, Sp.Pelhřimov „B“, ŠK SB Světlá nad Sázavou „B“ a Sokol Bedřichov „C“.

Regionální soutěž – skupina Východ :

Sokol Jemnice, TJ Sokol Nové Veselí, Sp.Velká Bíteš, Sokol Opatov a Sp.Velké Meziříčí „B“.

Regionální soutěž – skupina Západ :

Jiskra Havl.Brod „D“, Jiskra Humpolec „C“, Sp.Pelhřimov „C“, SŠK Cejle „B“ a Sokol Jámy.

 

Znovu připomínám, že uvedené složení ještě není definitivní, to vyjde v dodatku rozpisu. Dále upozorňuji ty oddíly, které ještě neuhradily startovné, případné pokuty a poplatky za FIDE ELO, aby tak co nejrychleji učinily.

Napsat komentář