Nové listiny talentů a žebříčky

 

Listina talentů ŠSČR:

   Teprve před několika dny vydala KM ŠSČR novou Listinu talentů pro rok 2010. Z Vysočiny jsou na ní 4 jména – Štěpán Seidl, Vít Kratochvíl, David Mičulka a Simona Suchomelová. Dále tam najdete zvýrazněnou Janu Maříkovou, která sice není z Vysočiny, ale pomohla družstvu z Vysočiny – Náměšti – vyhrát 1.ligu a příští rok bude hrát za Vysočinu Extraligu dorostu. Pokud by se bralo ELO k 5.5. a ne k 5.1., dostali by se na ni další hráči z Vysočiny.

Stáhnout

 

Krajská listina talentů:

   Aktualizovaná krajská listina (jedno z kritérií je umístění na LT KM ŠSČR, proto jsem počkal po vydání nových EL s aktualizací). Dvojčata Kuba a Tomáš Skořepovi se přesunuli ze skupiny B do A, promítlo se MČR. Doplněna v posledním sloupci nová ELA k 5.5.

Stáhnout

 

Žebříček hráčů do 16ti let:

   Tady jsou vidět nová ELA, Tomáš Skořepa první ELO FIDE. V Humpolci mají nejvíce nových, Aleš Krčil první ELO FIDE, zisk 2.VT s rezervou 192 ELO-bodů, první česká ELA Nicole Creweová a Tomáš Krčil. Po Štěpánovi v minulé listině i velký bodový skok nahoru pro Rudu, mladé silné ročníky v závěsu za nimi jistě v dalším období zaznamenají zisk 1.VT. K ziskům tříd, českého nebo FIDE ELO všem blahopřeji !

Stáhnout

 

Hráči Vysočiny v TOP50 ČR:

   Eva Kulovaná se po odmlce Jany Jackové dostala do čela českého žebříčku žen. V mladých kategoriích je vidět, že Vysočina nemá kvantitu, ale má rozhodně kvalitu a 6 umístění v první desítce, z toho 3 v kategorii H12, to potvrzuje.

Stáhnout

Napsat komentář