Nová ELA, nové VT a vzestup mládeže na Vysočině

   Úspěchy Štěpána Seidla (mistr ČR rapid do 14, mistr Moravy a Slezska do 16, ve špici polofinále juniorů do 20) se projevily obrovským skokem a ziskem ELO ČR 2150 spolu s titulem kandidáta mistra. Blahopřeji !

   Dále se objevila celá řada hráčů s prvním ELO a současně ziskem 2.výkonnostní třídy. Vít Veselý, Michal a Milan Sýkorovi, Simona Suchomelová, Albert Sukaný.
Dvojčata Skořepovi ELO měli, ale zvýšili si jej a získali 2.VT. Dále první ELO u Honzy Suchomela s 3.VT. Nové ELO FIDE k 1.1.2010 u Víta Veselého, Simony Suchomelové a Kuby Skořepy. Taktéž blahopřeji !

   I všichni na špici za Štěpánem si polepšili, Ruda Zezula, Vítek Kratochvíl, David Mičulka, Martin Jána mají ELO 1960 – 1800 a dlužno dodat, že uhrané téměř výhradně proti mládeži, takže jejich současná reálná výkonnost je ještě vyšší.

   Řada hráčů si hodně polepšila na velmi úspěšném Mistrovství Moravy a Slezska (v podstatě všichni, kdo postoupili na MČR, je jich celá řada), některé čeká skok ELO nahoru v brzké době, protože od září do prosince měli méně než 11 započítaných partií na ELO (očekávám velký skok ELO nahoru u Aleše Krčila k 5.5., možná i dalších).

   Nejlepší z Vysočiny se pohybují na vysokých příčkách i v rámci žebříčků ČR !

   Výkonnostní růst naší krajské mládeže mi dělá velkou radost, ať se nám daří i nadále !

( Petr Mičulka )

Ke stažení:

Listina talentů a adresář pracovníků s mládeží

Žebříček hráčů Vysočiny do 16ti let

Vysočina v TOP50 ČR

Napsat komentář