Vysočina v pohybu 2022

Kraj Vysočina vyhlásil akci VYSOČINA V POHYBU – je to příležitost k propagaci šachu a náboru nových šachistů.

Vysočina v pohybu otevře v termínu od 25. dubna do 1. května 2022 sportoviště veřejnosti. Týden sportu zdarma má oslovit a přilákat k aktivnímu trávení volného času co nejvíce lidí, umožnit jim pohodlný přístup ke sportu a vzbudit v nich chuť dělat něco pro sebe a své zdraví.

Vysočina v pohybu je postavená na spolupráci Kraje Vysočina, majitelů a provozovatelů vnitřních sportovišť, kteří se k akci zaregistrují a nabídnou volně otevřená sportoviště.
Jak to funguje pro sportoviště? Majitel nebo provozovatel vnitřního sportoviště na území Kraje Vysočina se prostřednictvím připraveného formuláře zaregistruje – postupně ve formuláři vyplní všechny požadované informace nejen o sportovišti.

Zásadní pro zapojení do akce je kapacita sportoviště pro min. 20 osob a splnění požadavku na min. 5 volných hodin pro veřejnost v období od 25. 4. 2022 do 1. 5. 2022, v intervalech pondělí až pátek od 16:00 do 21:00 hodin, sobota a neděle od 9:00 do 21:00 hodin.

Sportovištěm se pro účely této akce nerozumí zařízení provozující bowling, kuželky, šipky, střelnice, kulečník a snooker.

Po kontrole zadaných údajů připraví Krajský úřad Kraje Vysočina smlouvu.

Po jejím uzavření bude sportoviště včetně veškerých údajů přidáno do sekce Chci sportovat, která bude sloužit jako nabídka pro veřejnost.

Kraj Vysočina se bude mimo jiné finančně podílet na nájmu veřejně otevřených vnitřních sportovišť.

Registrace sportovišť je otevřena do 28. února 2022 zde: https://www.vysocinavpohybu.cz

Napsat komentář