Projekt podpora hráčů ŠCTMvKV na  Mistrovství České republiky mládeže 2022 a MČR amatérů 2022

Projekt podpora hráčů ŠCTM v KV na Mistrovství České republiky se týká všech hráčů z Listiny talentů, kteří se MČR zúčastní. MČR se koná v termínu 12. – 19. 3. 2022 v Luhačovicích.

ŠCTM v KV a KŠSV nevysílají na MČR vedoucího výpravy a trenérské zajištění. Každý účastník se účastní individuálně a trenérské zajištění si zajišťuje dle vlastních potřeb nebo s využitím trenérů při MČR.

Podpora na trenérskou činnost pro MČR:

  1. Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina A, který se zúčastní Mistrovství České republiky v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 1200,- Kč na individuální trenérskou přípravu při   MČR.
  2. Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina B, který se zúčastní Mistrovství České republiky v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 1000,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MČR.
  3. Každý hráč z Listiny talentů KŠSV s kritérii skupina C, který se zúčastní Mistrovství České republiky v mistrovské kategorii má nárok na podporu ve výši 800,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MČR.
  4. Dívky, které nejsou na LT KŠSV a zúčastní se  Mistrovství České republiky v mistrovské kategorii  mají nárok na podporu ve výši 300,- Kč na individuální trenérskou přípravu při MČR.
  5. Každý hráč z Listiny talentů KŠSV, který se zúčastní MČR amatérů v turnaji A má nárok na podporu ve výši 50% oproti mistrovské kategorii na individuální trenérskou přípravu při MČR.

Motivační odměny na trenérskou činnost:

  1. Každý hráč, který se umístí na MČR na 1. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 5000,- Kč na individuální trenérskou přípravu.
  2. Každý hráč, který se umístí na MČR na 2.  místě v mistrovské kategorii poskytne ŠVTM v KV odměnu ve výši 3000,- Kč na individuální trenérskou přípravu.
  3. Každý hráč, který se umístí na MČR na 3. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 2000,- Kč na individuální trenérskou přípravu.
  4. Každý hráč, který se umístí na MČR na 4. – 6. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 1000,- Kč na individuální trenérskou přípravu.

Požadavky ŠCTM v KV na udělení podpory:

  1. Každý hráč do 7. dnů ve spolupráci s trenérem po skončení MČR napíše krátký článek o MČR, ve kterém zhodnotí své působení na MČR. Tento článek pak bude zveřejněn na webu KŠSV.
  2. Trenérská činnost je možná i prostřednictvím online přípravy (např. Skype)

  Dne: 08.02.2022                                                                                         Josef Kratochvíl

  *ŠCTM v KV = Šachové centrum talentové mládeže kraje Vysočina                             Manažer ŠCTM v KV

Tabulka trenérského zajištění

Napsat komentář