OP škol Havlíčkobrodska 2022 – výsledky

Dne 25. ledna 2022 se v AZ CETRU Havlíčkův Brod konalo okresní kolo Přeboru škol v šachu. Soutěž probíhala ve třech kategoriích, a to kategorie I. 1.-5. třídy, kategorie II. 6.-9. třídy, kategorie III. střední školy. Každá kategorie měla vlastní místnost. Hrálo se tempem s přídavkem. Do krajského kola postupují v každé kategorii první dvě družstva. Pro družstva byly připraveny diplomy a první tři družstva v každé kategorii obdržela poháry a hráči medaile.

V první kategorii hrálo 5 družstev, kdy konečné pořadí je

1. ZŠ Havlíčkův Brod, Nuselská

2. ZŠ a MŠ Oudoleň

3. ZŠ a MŠ Bohuslava Reynka, Lípa

4. ZŠ Chotěboř, Smetanova

5. ZŠ a MŠ Havlíčková Borová

Podrobnější informace o první kategorii jsou na stránkách https://chess-results.com/tnr607493.aspx?lan=5 . První postupující družstvo, ZŠ Havlíčkův Brod, Nuselská, hrálo ve složení Pavel Brož, Adam Novotný, Mikeš Šedý, David Hovhannisyan a Nandi Ulsbold. Kontakt je Milena.Popelova@seznam.cz, pavbro@seznam.cz . Druhé postupující družstvo, ZŠ a MŠ Oudoleň, hrálo ve složení Lenka Zvolánková, Ema Marková, Emma Stehnová, Kristýna Kubátová a Ema Holasová. Kontakt je cath.cat@seznam.cz .

V druhé kategorii hrálo 6 družstev, kdy konečné pořadí je

1. ZŠ Chotěboř, Smetanova

2. ZŠ Havlíčkův Brod, Wolkerova

3. ZŠ, ZUŠ a MŠ Lipnice nad Sázavou

4. ZŠ Havlíčkův Brod, Nuselská

5. ZŠ a MŠ Havlíčkova Borová

6. ZŠ a PŠ Havlíčkův Brod, U Trojice

Podrobnější informace o druhé kategorii jsou na stránkách https://chess-results.com/tnr607401.aspx?lan=5 . První postupující družstvo, ZŠ Smetanova, Chotěboř, hrálo ve složení Robert Jun, Martin Včela, Rostislav Jun a Lukáš Nejedlý. Kontakt je janda.milan@echotebor.cz . Druhé postupující družstvo, ZŠ Wolkerova, Havlíčkův Brod, hrálo ve složení Tomáš Koumar, Tomáš Hlaváč, Marek Pádivý, Marek Rataj a Tereza Pádivá. Kontakt je eva.sejrkova@zswolkerova.cz .

Ve třetí kategorii hrálo 5 družstev, kdy konečné pořadí je

1. Gymnázium Chotěboř

2. Gymnázium Havlíčkův Brod „A“

3. Gymnázium Havlíčkův Brod „B“

4. OA a Hotelová škola Havlíčkův Brod

5. ZŠ a PŠ Havlíčkův Brod, U Trojice

Podrobnější informace o třetí kategorii jsou na stránkách   https://chess-results.com/tnr607469.aspx?lan=5 . První postupující družstvo, gymnázium Chotěboř, hrálo ve složení Rudolf Jun, Petr Klabeneš, Viola Pejřimovská, Tadeáš Pejřimovský a Štěpán Zvolánek. Kontakt je jakes@gch.cz . Druhé postupující družstvo, gymnázium Havlíčkův Brod, hrálo ve složení Petr Brož, Matěj Pavliš, Ondřej Harvalík a Markéta Belatková. Kontakt je libortoman@seznam.cz .

Poděkování patří AZ centru za zajištění hracích místností a odpočinkovou, herní místnost. Dále děkujeme všem účastníkům a doprovodům za účast na turnaji.

                                                                       Renáta Brožová

Děkujeme pořadateli za uspořádání OP.

VV KŠSV

Fotogalerie z archivu pořadatele:

Napsat komentář