Projekt podpory hráčů na Polofinále MČR juniorů, juniorek, dorostenců a dorostenek 2021

Projekt podpora hráčů ŠCTM v KV na Polofinále Juniorů a Juniorek 2021 se týká všech hráčů z Listiny talentů, kteří se Polofinále Juniorů a Juniorek zúčastní v mistrovských kategoriích.

  1. ŠCTM v KV a KŠSV   podpoří finančně trenérskou přípravu při Polofinále Juniorů a Juniorek

Každý hráč z LT, který se zúčastní Polofinále Juniorů a Juniorek má nárok na podporu ve výši 3500,- na individuální trenérskou přípravu.

  • ŠCTM v KV uhradí pobytové náklady trenéra v místě konání polofinále Juniorů a Juniorek v maximální výši 5 460,-. A to v případě, že jeho služby využije alespoň 70 % zúčastněných hráčů z KŠSV.
  • Motivační odměny na trenérskou činnost za dosažení výsledku při Polofinále Juniorů a Juniorek:
  • Každý hráč, který se umístí na 1. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 5 000,- na individuální trenérskou přípravu.
  • Každý hráč, který se umístí na 2. místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 3 000,- na individuální trenérskou přípravu.
  • Každý hráč, který se umístí na 3.  místě v mistrovské kategorii poskytne ŠCTM v KV odměnu ve výši 2500,- tis. na individuální trenérskou přípravu.
  • ŠCTM v KV si vyhrazuje právo v závislosti na  konečném  počtu přihlášených hráčů navrhované částky upravit.

Požadavky ŠCTM v KV na udělení podpory:

  1. Hráč, trenér nebo vedoucí oddílu před zahájením Polofinále J a J zašle na mail manažera: zeza1068@gmail.com , vyplněnou tabulku s údaji o hráči, kategorii, oddíl a trenérské zajištění pro přípravu a pro motivační odměnu.
  2. Každý trenér do 7 dnů po skončení Polofinále J a J dodá osobně nebo na mail manažera zeza1068@gmail.com  fakturu.
  3. Každý trenér do 7 dnů po skončení Polofinále J a J napíše článek ve kterém zhodnotí působení hráčů, pro které působil jako trenér. Tento článek pak bude zveřejněn na webu KŠSV.
  4. Pro trenérskou příprava při Polofinále J a J může být použito i online formy prostřednictvím internetu (Skype atd.)
  5. Trenér musí mít platnou trenérskou činnost a musí být schopen vystavit fakturu nebo mít uzavřenou dohodu o provedení práce s KŠSV.

       Dne 08. 11.2021                                                                                  Jan Zezula

                                                                                                              Manažer ŠCTM v KV

Napsat komentář