Mistrovství Moravy a Slezska mládeže do 16 let pro rok 2019

Ve dnech 26. – 31. října 2019 se v hotelu Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou koná Mistrovství Moravy a Slezska mládeže, kde se účastní i naše mladé šachistky a šachisté.

V kategorii U10 je celkem 71 účastníků, hraje zde 8 našich nadějí – Srba Daniel, Šedý Mikeš, Pádivá Tereza a Brož Pavel (všichni ŠK Světlá nad Sázavou), Havelková Kamila a Stejskal Jakub (oba Gambit Jihlava), Šťávová Lucie (TJ Náměšť nad Oslavou) a Martin Policar (TJ Spartak Pelhřimov). Po čtvrtém kole jsou v popředí tabulky Srba Daniel a Stejskal Jakub, kteří získali tři body.

V kategorii U12 je celkem 79 účastníků, našich hráček a hráčů je 10 – Janata Adam a Čech Zbyněk (oba ŠK Světlá nad Sázavou), Rybáčková Lucie, Filip Vondra, Klus Matyáš a Havelka Aleš (všichni Gambit Jihlava), Šťávová Markéta, Zezula Matěj a Pelán Stanislav (všichni TJ Náměšť nad Oslavou) a Buňata Vít (TJ Jiskra Humpolec). Po čtvrtém kole má 2,5 bodu Rybáčková Lucie, Šťávová Markéta a Filip Vondra.

V kategorii U14 je celkem 79 účastníků, našich nadějí je 12 – Kostková Kateřina, Zedníček Filip, Zvolánek Tomáš a Pádivý Marek (všichni ŠK Světlá nad Sázavou), Pejcha Ivoš, Holcman Matěj a Rybáček Martin (všichni Gambit Jihlava), Šťávová Helena, Richter Rudolf, Zezula Jakub a Žaža David (všichni TJ Náměšť nad Oslavou) a Kváš Aleš (TJ Jiskra Humpolec). Po čtvrtém kole je Rudolf Richter na sedmém místě s 3,5 body a Filip Zedníček se 3 body je devátý.

V kategorii U16 je celkem 58 účastníků, z KŠSV je 5 hráčů – Lang Šimon a Šedý Matěj (oba ŠK Světlá nad Sázavou), Kučera David (Gambit Jihlava), Žaža Martin (TJ Náměšť nad Oslavou) a Vokoun Tomáš (TJ Žďár nad Sázavou, z. s.). Po čtvrtém kole je v čele tabulky Tomáš Vokoun, který má 3,5 bodu.

Další hráči z KŠSV svádějí boje v turnaji OPEN: Richterová Nataša, Richterová Julie a Šťáva Zdeněk (všichni TJ Náměšť nad Oslavou), Ptáček Vladimír (TJ Jiskra Humpolec), Krč Michal (Gambit jIhlava) a Dejmal Ondřej, Čipl Jan a Čížek Jan (všichni ŠK Světlá nad Sázavou).

Průběh turnaje můžete sledovat online zde.

Výsledky najdete zde.

Napsat komentář