Zajištění hráčů KCTM na MČR mládeže 2017

 

Vedoucí výpravy na Mistrovství ČR mládeže:

 

KŠS Vysočina jmenuje vedoucím výpravy na Mistrovství ČR mládeže Renátu Brožovou.

 

KCTM uhradí vedoucímu výpravy ubytování na Mistrovství ČR mládeže.

 

Vedoucí výpravy zajistí zodpovědný doprovod pro hráče bez vlastního doprovodu.

 

Vedoucí výpravy zajistí publicitu z Mistrovství ČR mládeže a zpracování zprávy z Mistrovství ČR mládeže.

 

 

 

Trenérské zajištění na Mistrovství ČR mládeže:

 

Každému hráči, který je na listině talentů KCTM KŠSV a startuje v mistrovské kategorie Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 900 Kč.

 

Každému hráči, který není na listině talentů KCTM KŠSV a startuje v mistrovské kategorie Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 600 Kč.

 

Každému hráči, který je na listině talentů KCTM KŠSV a startuje ve FIDE OPENu při Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 900 Kč.

 

Každému hráči, který není na listině talentů KCTM KŠSV a startuje ve FIDE OPENu při Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 600 Kč.

 

Každému hráči, který je na listině talentů KCTM KŠSV a startuje v Národním OPENu při Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 600 Kč.

 

Každému hráči, který je na listině talentů KCTM KŠSV a startuje v Národním OPENu při Mistrovství ČR mládeže, uhradí KCTM příspěvek na trenéra ve výši 300 Kč.

 

Příspěvek na trenéra uhradí KCTM příslušnému trenérovi na základě vystavené faktury.

 

Motivační odměny hráčů:

 

Každému hráči, který se v mistrovské kategorii umístí na 10. a lepším místě, poskytne KCTM příspěvek na individuální trénink ve výši 1.200 Kč.

 

Každému hráči, který uhraje ve FIDE OPENu či Národním OPENu výkon o 100 bodů lepší než je jeho ELO, poskytne KCTM příspěvek na individuální trénink ve výši 1.200 Kč.

 

Odměnu za individuální trénink uhradí KCTM příslušnému trenérovi na základě vystavené faktury.

 

Každý hráč, který se zúčastní mistrovské kategorie Mistrovství ČR mládeže nebo uhraje ve FIDE OPENu či Národním OPENu výkon o 100 bodů lepší než je jeho ELO, bude zařazen na listinu talentů KCTM KŠSV.

 

Platnost projektu:

 

Projekt vstupuje v platnost až po schválení dotace Kraje Vysočina na Šachové centrum talentované mládeže v Kraji Vysočina na rok 2017.

  

Napsat komentář