Mistrovství Moravy a Slezska mládeže 2012

Závěrečné zhodnocení účasti našim hráčů je přiloženo zde

Zpráva z dějiště 27.10. : Mistrovství Moravy a Slezska již má za sebou 6 kol. Po 2. třetině jsou v mistrovských kategoriích na tom nejlépe čtyři čtyřbodoví, v U14 Jiří Sedlák a Aleš Krčil a v U16 Jakub Skořepa a Vít Kratochvíl. Výborně si v openu vedou průběžně 2. Petr Walek a 5. Renata Brožová. Petr má stejně jako vedoucí GM Kislinsky 5 bodů a aktuálně bojují spolu na 1. šachovnici, Renata má stejně jako 4 výše jmenovaní 4 body. Petr Walek bojoval úspěšně i ve včerejším bleskovém turnaji, když z padesátky startujících byl 15. nasazený, ještě po 9 kolech se dělil o 1. místo a porážky v posledních 2 kolech jej odsunuly na stále vynikající 5. místo. Zprávu a další foto zaslal Petr Mičulka.

Zpráva z dějiště 25.10. : MMaS má ze sebou první třetinu. Z Vysočiny si zatím nejlépe vedou v U12 Petr Brož se 3 body, v U14 Jiří Sedlák se 3 body a v U16 Vít Kratochvíl s 2,5 body. Viz jejich fotografie ze  začátku 4. kola, které zaslal z místa bojů Petr Mičulka.

Přebory se konají ve společných kategoriích chlapců a dívek do 10,12,14 a 16 let, dále se uskuteční doprovodný Open FIDE a turnaj v bughouse.

Z Kraje Vysočina se účastní velký počet hráčů především z Humpolce, Gambitu, Náměště a Světlé. V kategorii do 10 let je přihlášena Terezka Zachová, ve dvanáctiletých zkusí štěstí Josefína Doležalová, Vojta Kříž, Petr Brož, Jirka Klubal, Michal Krč, Ondra Dejmal, Tomáš Škaryd a Vojta Zach. Mezi čtrnáctiletými se představí Aleš Krčil, Jirka Sedlák, Jan Ptáček, Jan Straka a Arnold Stanovský. Silné zastoupení máme v nejstarší kategorii do 16 let. Zde nás reprezentují David Mičulka, Víťa Kratochvíl, Jakub a Tomáš Skořepovi a Adam Sukaný. A aby byl výčet úplný, tak v Openu se představí Renata Brožová a Petr Walek.

Všem přejeme hezké partie a co nejlepší umístění.

Propozice najdete zde, dále se můžete podívat i na startovní listiny a průběžné výsledky, případně i na stránky s odkazem na on-line přenosy. Souběžně probíhá v Hrdoňově také Mistrovství Čech mládeže, jehož pořadatelem je ŠK Světlá nad Sázavou, na jehož stránkách se také dozvíte vše podstatné.

 

Víťa Kratochvíl

 V.Kratochvíl

Jirka Sedlák

J.Sedlák

JPéťa Brož 

P.Brož

Hotel Dlouhé Stráně

hotel Dlouhé Stráně v Koutech nad Desnou

 

bowling1 

bowling2

hotel

Petr Walek

Petr Walek

… a několik fotek před posledním kolem

Renata Brožová

Renata Brožová vystoupila úspěšně v openu

 

 

 

 

 

Napsat komentář