Soutěže družstev se naplno rozběhly

V první lize náš kraj zastupují poprvé dva týmy a úvodní kolo se jim vydařilo. Gordic Jihlava vybojoval cennou remízu se silnou Orlovou a nováček soutěže Caissa Rhea Třebíč dokonce zdolala nebezpečnou Slavii Kroměříž. O tom jak první ligové kolo probíhalo si můžete přečíst v článku Neklana Vyskočila na stránkách JmŠS, ve kterém je i odkaz na informace z Třebíče.

Krajský přebor přinesl v prvním kole také některé nečekané výsledky. První tým Žďáru nedokázal vyhrát na Gambitu B, další favorit Caissa B podlehl doma výbornému Pelhřimovu. Úspěšná byla doma Náměšť proti Caisse C a také Havlíčkův Brod, který zdolal hráče Velkého Meziříčí. Utkání Žďáru B a Světlé bude odehráno počátkem listopadu.

Ve východní skupině Reginální soutěže odstoupil Sokol Opatov a tak zde zůstává pět družstev. Volno měla Bystřice, druhý tým Velkého Meziříčí porazil Jámy a dařilo se i Novému Veselí proti čtvrtému družstvu Žďáru. Na západě úspěšně vystoupily oba týmy Havlíčkova Brodu, když céčko rozdrtilo déčko Gambitu a D tým přivezl body z jihlavského éčka. Derby humpoleckých družstev skončilo nerozhodně a ve Světlé bylo úspěšnější C družstvo.

Výsledky všech soutěží jsou na webu ŠSČR.  

Napsat komentář