Gambit Jihlava zamířil k vítězství v KP

To by ale pro něj nemělo být problémem, i když soupeř z Havlíčkova Brodu může být také nevyzpytatelný – byť včera zdolal jen těsně doma oslabenou Náměšť. V dalších zápasech kola si Jiskra Humpolec dovolila luxus hrát v šesti proti vedoucímu Gambitu a uhrála pouze dvě remízy a dále Gambit B podlehl Světlé. Právě Humpolec a včera nehrající Caissu D čeká v posledním kole vzájemné utkání o poslední místo.

Nezáviděníhodná situace čeká jihlavský Gordic v 1.lize Východ. Včera pouze remizoval v Kroměříži, čímž umožnil domácím záchranu. Pro něj naprosto šokující výsledek přišel z Polabin, kde zcela nečekaně a neuvěřitelně vysoko vyhrál téměř odepsaný Zlín. Vypadá to, že pro další setrvání v první lize by Gordic musel v posledním kole od Polabin dostat stejný „dárek“ jako včera Zlín C, protože remíza mu při očekávaném vítězství Zlína nad posledním Starým Městem určitě k záchraně stačit nebude.

Včera také posledním kolem skončila Regionální soutěž Západ. První místo měl už jisté Spartak Pelhřimov C, který doma remizoval se snaživým Humpolcem C. Ve druhém zápase humpolecké déčko podleho doma Světlé. Vítězi skupiny patří gratulace k postupu do Krajské soutěže.

Výsledky jsou k dispozici na stránkách ŠSČR.

Napsat komentář