Družstva o víkendu

Překvapením ale byla těžká porážka domácích v Jihlavě v první lize skupiny Východ. Soupeřem jim bylo „béčko“ Litovle se dvěma cizinci v sestavě. Domácí bez čtyř hráčů základní sestavy na soupeře nestačili, výhra P.Švandy a remízy L.Karáska a R.Hrona jen trochu utlumily velmi nepříznivý výsledek.

nejvyšší soutěži kraje se nic zvláštního neudálo. Za povšimnutí stojí dva zápasy, kde poražený získal pouhý půlbod. Zápas mezi dvěma Gambity tolik nepřekvapuje, ale taková prohra Velkého Meziříčí v základní sestavě se Žďárem se určitě nečekala. Další favorité také uspěli, ale ne tak výrazně. Pelhřimov vyhrál na Caisse D, Havlíčkův Brod v Humpolci a Náměšť podlehla Caisse C.

regionální soutěži Východ Žďár C zdolal těsně oslabenou Bystřici, Jámy se rozešly smírně s Novým Veselím, Opatov vysoko vyhrál ve Velkém Meziříčí, pro které se tak neděle stala černým dnem a první tři desky Gambitu F rozhodly o porážce jejich oddílového „éčka“. Na západě pak Humpolec D zdolal třetí tým Havlíčkova Brodu a v zápase „céček“ si domácí Pelhřimov snadno poradil s Humpolcem. Podrobné výsledky všech soutěží jsou zde.

Třetí kolo je na pořadu v neděli 13.listopadu.

Napsat komentář